Veiligheidsglas Den Bosch

Uw woning hoort een veilige omgeving te zijn voor u en uw gezin. Met veiligheidsglas kunt u de veiligheid van uw woning vergroten. Bij Glaspunt B.V. kunt u in de regio Den Bosch terecht voor vele soorten glas, waaronder ook veiligheidsglas. Veiligheidsglas breekt minder snel en hiermee is de kans op verwondingen kleiner. Veiligheidsglas is onder te verdelen in verschillende soorten. Wij kunnen onder andere deze soorten veiligheidsglas voor u plaatsen:

  • Gelaagd glas
    Een glassoort die bestaat uit twee lagen. Tussen deze lagen is doorzichtig folie geplaatst. Het folie houdt de glasscherven bij elkaar als het glas breekt. Er zullen dus geen gevaarlijke losse scherven ontstaan.
  • Gehard glas
    Als deze glassoort breekt, zal de ruit in duizenden kleine, niet scherpe stukjes uiteen springen. Daarom is deze glassoort zeer geschikt voor deuren, puien, douchedeuren en tafelbladen.
  • Inbraakwerende en kogelwerende beglazing
    U hoort zich veilig te voelen in uw eigen woning. Met deze glassoort zorgt u hiervoor. Kogels of andere gevaarlijke voorwerpen worden door deze glassoort tegengehouden. Deze glassoort wordt veel in bedrijfspanden en winkels geplaatst.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen als u meer wilt weten over bovengenoemde glassoorten. Onze glaszetters kunnen u alles vertellen over veiligheidsglas. In Den Bosch en omgeving kunt u op ons rekenen als het om beglazing gaat! Wij zijn te bereiken op 085 - 106 14 27 of door ons contactformulier in te vullen.