Glasherstel Den Bosch

Zit er een breukje in een raam van uw woonkamer? Heeft u een ruit moeten intikken om uw huis in te kunnen? Of bent u om een andere reden op zoek naar een specialist in glasherstel? In Den Bosch en omstreken schakelt u dan de vakmannen van Glaspunt B.V. in. Onze ervaren glaszetters zorgen voor vakkundige ruitreparatie.

Heeft uw glas reparatie nodig?

Wanneer uw beglazing gerepareerd moet worden, dan moet dat vaak vlug gebeuren. Kapot glas in uw voordeur moet bijvoorbeeld snel verholpen worden, om zo geen inbrekers op verkeerde ideeën te brengen. Daarom bieden we u bij dergelijke spoedgevallen een 24-uurs service. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar voor u klaar! Zo bent u verzekerd van snel glasherstel.

Blijkt de beglazing te zeer beschadigd en is ruitreparatie niet meer mogelijk? Dan kunnen we ook voor vervanging zorgen. Indien nodig zorgen we eerst voor een noodreparatie. We zetten uw veiligheid altijd voorop!

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden in glasherstel? Of heeft u een klus voor ons liggen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Vul het formulier op deze site in, of bel ons op het nummer 085 - 106 14 27. In de regio Den Bosch staan we voor u klaar!