Glasschade Den Bosch op

Woont u in Den Bosch of omgeving en heeft u problemen met uw beglazing? Wanneer u te maken heeft met glasschade staan wij met plezier voor u klaar. Een ongeluk met glas zit in een klein hoekje en kan op veel verschillende manieren veroorzaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan het te hard dichtslaan van uw voordeur. Bel Glaspunt B.V. als u te maken heeft met glasschade. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om de ruitschade te herstellen. Dankzij de ervaring die onze specialisten hebben kunnen we vlugge en vakkundige service verlenen.

24 uur per dag hulp in Den Bosch

Glas kapot? Glasschade komt op de meest onverwachtse momenten. In Den Bosch en omgeving schakelt u dan onze specialisten in. Wij zijn 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. In het geval van nood staan wij zo snel mogelijk bij u op de stoep. Onze glaszetters bieden u een professionele service en komen altijd met een passende oplossing. Heeft u te maken met glasschade? Doorloop dan de volgende stappen:

  • Plak direct uw raam dicht
  • Neem foto’s van de schade voor uw verzekering
  • Bel een glaszetter bij u in de buurt

Wij zijn u in de regio Den Bosch graag van dienst! Is uw raam kapot? Zit er een thermische breuk in het glas? Wat het probleem ook is, op ons kunt u rekenen. Bel ons op 085 - 106 14 27 of vul het contactformulier in.